Vi tilpasser Formthotics innleggssåler. Denne type såler benyttes av bl.a skilandslaget, skiskytterlandslaget og flere fotballklubber i eliteserien.

Plager i rygg, knær og ankler kan stamme fra en ugunstig fotstilling. Dette gjelder både for aktive mennesker hvor belastningen på bena er stor, og for mindre aktive hvor ensidig belastning ofte kan være en utfordring. Får man justert stillingen på fot/ankel så vil resten av kroppen få en mer optimal belastning og mange plager kan forsvinne eller reduseres.

Ikke bare som ledd i behandling kan såler være gunstig, men også for å forebygge plager der man ser at foten belastes uhensiktsmessig. Hvis man ser dette tidlig er sjansen for å unngå plager senere i livet betraktelig større.

Vi gjennomfører en grundig undersøkelse av alle som vurderer såler. Relevante kliniske tester av føttene og en helhetlig analyse av resten av kroppen ligger til grunn for hvordan sålene tilpasses. Alle såler blir individuelt tilpasset og er ferdig så man får de med seg når timen er over. Normalt settes det opp en kontrolltime noen uker frem i tid for å gjøre eventuelle justeringer hvis det er behov for dette.

Kontakt oss for en vurdering om såler er noe for deg.

Se www.formthotics.com for mer informasjon.